top of page

TMA Official Website Group

สาธารณะ·สมาชิก 46 คน

Gereksiz stres olmadan duygular

Bazen akşamıma biraz heyecan katmak istiyorum, ama kendimi bilgiyle boğmadan. Hafif bir heyecan ve katılım duygusu yaratan etkileşimli bir şeye ihtiyacım var. Henüz uygun bir platform bulamadım, bu yüzden birinin akşamı eğlenceli bir şekilde geçirebileceğim bir yer önermesini umuyorum: olayları gözlemlemek, tahminlerde bulunmak ve duygular yaşamak—karmaşık kurallar veya hantal bir arayüz olmadan. Anahtar kelime kolaylık ve hoş bir heyecan.

ดู 15 ครั้ง
Barry Goldberg
Barry Goldberg
Dec 10, 2025

Akşamları, karmaşık kurallar ve gereksiz telaş olmadan ilgi çekici bir şey istedim. Sadece olayların gelişmesini izlemek ve tahminlerimden biraz zevk almak istedim. İşte böylece bizbet adresine rastladım. İlk başta merak, sonra heyecan ve birkaç dakika içinde tamamen kendimi kaptırdım. Spor ve alışılmış oyunlar olmadan bir platformun bu kadar ilgi çekici olabilmesi inanılmaz. Şimdi akşamları rahatlamak için en sevdiğim yer burası; duyguların hafif bir entelektüel meydan okumayla harmanlandığı bir yer.

คน

• Darryl Litlove
    Darryl Litlove
  • Emma Brown
    Emma Brown
  • Andrew Zarudnyi
    Andrew Zarudnyi
  • Shabaz sayyed
    Shabaz sayyed
  • Jack OwenJack Owen
    Jack Owen
Untitled design (29)_edited_edited.png

สมาคมการจัดการธุรกิจแห่งประเทศไทย

276 ซ.รามคำแหง 39 (เทพลีลา 1) ถ. รามคำแหง แขวงพลับพลา เขตวังทองหลาง กรุงเทพฯ 10310

Contact Us

Tel: +662-319-7677 / +662-718-5601

Click here to find us on map

• Line_Rounded_Solid_icon-icons.com_61550
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Copyright ©2024 by Thailand Management Association.

bottom of page